گودبرداری با استفاده از روش نیلینگ
برخی اوقات گودبرداری ، بر اساس جنس زمین ، عمق متغیری دارد و به چند متر خواهد رسید. در زمین هایی که لازم است کل یا بخشی از ساختمان پائین تر از سطح طبیعی زمین ساخته شود باید گود برداری …
ادامه مطلب
چگونه می توان از میزان ریسک گودبرداری ساختمانی کم کنیم؟
گودبرداری ساختمان یکی از مراحل ساخت و ساز است که دارای اهمیت بسیاری بوده و انجام آن با ریسک های زیادی همراه است . اهمیت این موضوع سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران را بر آن داشته تا …
ادامه مطلب
آشنایی با سیستم نیلینگ یا میخکوبی
سیستم سازه نگهبانی که هدف آن محافظت از گود یا شیروانی خاک به شیوه ی غیرفعال است را نیلینگ یا میخکوبی خاک (Soil Nailing) می نامند . نیلینگ خاک نصب و تزریق میلگردهای فولادی با فاصله نزدیک در زمین را …
ادامه مطلب
هر آنچه که باید در مورد نیلینگ دانست؟
مهندسین استرالیایی در حول و خوش دهه ۶۰ میلادی به منظور پایدارسازی جدار تونل یک روش بسیار ابتکاری و خلاق ابداع کردند که به نیلینگ یا میخکوبی شهرت یافت . نحوه ی اجرای کار نیلینگ به این شکل می باشد …
ادامه مطلب
ﻣﻌﺮﻓﯽ روش ﻧﯿﻠﯿﻨﮓ در ﻣﻬﺎر ﮔﻮدﻫﺎ و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ آن ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ روﺷﻬﺎ
در ﺳﺎﻟﻬﺎی اﺧﯿﺮ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﮔﺴﺘﺮش ﺷﻬﺮﻫﺎ و اﻓﺰاﯾﺶ ﺳﺮﻋﺖ ﺳﺎﺧﺖ و ﺳﺎزﻫﺎی ﺷﻬﺮی ﺑﻪ دﻟﯿﻞاﻧﺠﺎم ﮔﻮد ﺑﺮداری ﻫﺎی ﻏﯿﺮاﺻﻮﻟﯽ در ﻣﻮارد ﻣﺘﻌﺪدی ﺷﺎﻫﺪ ﻓﺮورﯾﺨﺘﻦ دﯾﻮاره ﻫﺎی ﮔﻮد و ﯾﺎ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻧﻬﺎی ﺟﺎﻧﺒﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺟﺎن …
ادامه مطلب
شیوه های پایدارسازی گود و سازه های نگهبان (قسمت چهارم)
یکی از بحثهای که دراجرای گودبرداری بسیاراهمیت دارد،انتخاب روش مناسب پایدارسازی گود و سازه نگهبان می باشد امادرپروژه های کوچک استفاده نمی شود
ادامه مطلب