سوالات متداول در مورد پروژه نیلینگ
شرکت کاوش ایستا پی تلاش کرده است که در این قسمت به تمامی سوالهای شما به خوبی پاسخ دهد و اگر شما از نحوه ای عملیات نیلینگ یا روش طراحی میخ کوبی می توانید با ارتباط با ما تمامی سوالات را به جواب برسانید.
شرکت نیلینگ با توجه به تعدد پروژه های نیلینگ سعی کرده است افراد حرفه ای و متخصص در زمینه ای نیلینگ و انکراژ را استخدام کند که در این زمینه نیز بسیار موفق شده است و تمامی پیمانکار نیلینگ از افراد حرفه ای و باتجربه تشکیل شده است که به راحتی می توانند پروژه میخ کوبی شما را به اتمام برسانند.
قیمت نیلینگ موضوع مهم دیگری که برای بسیاری از کارفرما اهمیت دارد و در واقع بسیار حساس و پراهمیت است چون قیمت عملیات نیلینگ همانطور که در یک مقاله ای بسیار مفصل به آن پرداختیم متفاوت است و بستگی به کار شما و گودبرداری شما دارد.
نیلینگ یا میخکوبی شیوه نوآورانه معماران و مهندسین استرالیایی بود که در دهه ۶۰ میلادی برای پایدار سازی جدار تونل انجام شد رویه اجرای کار نیلینگ بهاین صورت است که ابتدا دیواره ها رگلاژ میشوند بعد شبکه های مشهای فولادی به وسیله میخهای ۵۰ سانتیمتری نصب می شوند و روی آن به ضخامت حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر بتن پاشی می شود .مرحله بعدی حفاری گمانه ها و جا زدن میلگرد یا کابل می باشد وبعد گمانه ها با دوغاب سیمان تزریق شده و بعد از گیرش دوغاب هد نیل بسته می شود بر این اساس نیروی رانش خاک از طریق مش وشات به هدنیل وارد می شود وقدرت هد نیل ها از طریق نیل ها به توده خاک اتقال داده می شود.
زمین مهار یا انکراژ ها , تاندونهای پیشتنیدهی مستمر تزریق شده با سیمان میباشند که در خاک و سنگ برای کنترل و در دست گرفتن المانهای سازهای نظیر دیوار ( محافظت گود ) یا این که دالها به کار گیری میگردند . مهاریها در سوراخهای حفاریشده نصب میگردند و تا توشه پباده سازی پیش تنیده میگردند تا بهاین وسیله نیروی ایستادگی موردنیاز را بسیج و از زمین به المانهای سازهای منتقل نمایند . مهارهای موقتا برای بازهی کمتر از دو سال استعمال میگردند . زمین مهارهای مستمر از خوردگی نگهداری می گردند تا از کارایی بلند بازه زمانی آنها در زمان عمر پباده سازی اطمینان نتیجه ها شود .
سازه نگهبان نیلینگ (Nailing Guardian Structures) در بخش اعظمی از پروژه های ساختمانی ضروری می باشد وزمینی که خاکبرداری شده است که جداره های آن قائم یا در حدود قائم می باشد . این عملیات نیلینگ احتمال دارد به منظور احداث زیرزمین , کانال , منبع آب و … . شکل گیرد . فشار جانبی وارد بر این جداره ها ناشی از رانش خاک بر اثر وزن خاک و نیز سربارهای احتمالی روی خاک کنار گود میباشد . این سربارها میتوانند دربرگیرنده خاک بیشتر از تراز افقی در حاشیه گود , ساختمانهای همسایه , بارهای ناشی از بهرهبرداری از معابر مجاور و … . باشند .
نیلینگ برای عمق ۴ تا ۸ متر اگر خاک آن سست باشد و احتمال ریزش زیاد باشد متری ۲۰۰ هزار توان و اگر خاک متوسط باشد قیمت آن کم می شود و اگر خاک سخت باشد ۲۰ درصد از قیمت آن کاهش داده می شود و اگر ساختمانی در مجاورت آن قرار گرفته باشد که سر بار گود باشد ده تا ۲۰ درصد به قیمت آن افزایش داده می شود و اگر نیلینگ به آب برسد ۳۰ تا ۴۰ درصد به قیمت نیلینگ افزایش داده می شود همانطور که می دانید هر چه ارتفاع بالا برود این هزینه نیز اضافه می شود و تقسیم بندی ان به صورت ۸ تا ۱۶ و الآخر می باشد و تمام شرایط همسان می باشد یعنی اگر درصدی در اعماق کم اضافه شود در اعماق بیشتر به همانصورت افزایش داده می شودو بر اساس جدول زیر قابل ارائه می باشد.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.